fbpx

Produse lucrate manual. Durată execuție comenzi 5-7 zile lucrătoare. Pentru comenzi urgente:

Contact

@pandagabrielahandmade

Facebook
Instagram

Nume băiețel 3D din plexiglas

335.00 lei

Nume băiețel 3D din plexiglas

  • *Adaugă numele băiețelului

Descriere

În atelierul nostru fermecat, se lucrează cu migală și iubire pentru a da viață numelor voastre. Fiecare literă este tăiată cu grijă și atenție la detalii pentru a forma un nume băiețel 3D din plexiglas, captivant. Acest nume devine o minunată operă de artă, cu o dimensiune tridimensională care aduce magie în orice cameră. Culorile strălucitoare și vibrante dau viață numelor, aducând o notă de veselie și căldură în locul în care este așezat.

Folosim plexiglas de cea mai înaltă calitate, astfel încât numele să reziste în timp, păstrându-și strălucirea și farmecul. Fie că este vorba de o zi specială, de o sărbătoare sau de o simplă surpriză, acest nume băiețel 3D din plexiglas, este cadoul perfect pentru a aduce un zâmbet fermecător pe fața oricărui băiețel. Este o modalitate unică de a spune “Te iubesc” sau “Felicitări!” într-un mod memorabil. Poate fi ales ca și cadou de botez, de sărbători, sau cadou pentru aniversarea de 1 an, sau și pentru băieții mai mari, veți impresiona de fiecare dată.

Cu o comandă simplă, puteți aduce magie în viața băiețelului dumneavoastră. Introduceți numele lui în câmpul de personalizare. Iar noi vom face ca povestea să prindă viață și să ajungă la ușa dvs. Așa că, nu mai așteptați! Transformați fiecare zi într-o poveste magică cu un nume 3D din plexiglas de la Panda Gabriela Handmade.

Comandați acum și porniți într-o aventură fermecată alături de noi!

Pe spate vine cu bandă dublu adezivă cu o putere mare de lipire, pentru a fi pusă pe perete, sau pe ușa camerei copilului. Este format din 3 straturi de plexiglas.

Detalii

 

Dimensiuni: lungime 57 cm, lățimea este în funcție de lungimea numelui .

Alte cadouri sau surprize pentru cei mici puteți găsi aici.

Culorile pot să difere puțin, datorită setărilor monitorului sau ecranului telefonului.

Urmărește-mă pentru mai multă inspirație pe instagram și facebook.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Nume băiețel 3D din plexiglas”